Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik prenese na vaš računalnik in vsebujejo podatke. Na naši strani uporabljamo sejne in trajne piškotke. Sejni piškotki se samodejno pobrišejo, ko uporabnik zapre brskalnik, trajni piškotki se pobrišejo na zahtevo uporabnika oziroma, ko jim poteče čas veljavnosti.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Na tej strani uporabljamo:

1. Funkcionalne piškotke

Funkcionalni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše izbire oziroma vnose, kot recimo uporabniške podatke za samodejno prijavo ali vašo izbiro, da ne želite uvodnega sporočila ponovno videti, ko naslednjič obiščete stran.

2. Piškotke za analizo obiska

Za analizo obiska strani uporabljamo Google Analytics, ki za svoje delovanje uporablja piškotke. Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate samostojno. Z računalnika lahko piškotke vedno odstranite. Kako se piškotki odstranijo z vašega računalnika si lahko preberete v navodilih za uporabo, oziroma v rubriki Pomoč, vašega brskalnika. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjuje.

Upravljalec piškotkov

ČZD Kmečki glas d.o.o.
Železna cesta 14, p. p. 47
1000 Ljubljana